Home Politică Declarația lui Dragnea despre Iohannis. Liderul PSD face apel la calm și stabilitate

Declarația lui Dragnea despre Iohannis. Liderul PSD face apel la calm și stabilitate

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Luni, într-o conferință de presă, liderul PSD a declarat că speră ca președintele să facă apel la stabilitate și a mai precizat că PSD va susține inițiativa lui Iohannis de a organiza un referendum privind lupta anticorupție. Liviu Dragnea a comentat și despre tema referendumului.

Liviu Dragnea pare că s-a pus în acord cu președintele Iohannis în ce privește lupta anticorupție, conform declarațiilor sale. ”În ceea ce priveşte solicitarea preşedintelui, din partea noastră este aviz favorabil fără nici un fel de problemă”, a susținut Dragnea în fața jurnaliștilor. 

''Mâine mă aştept, sper ca preşedintele să aibă un mesaj echilibrat şi un apel la calm şi la stabilitate pe care îl avem şi noi, dar o să vedem mâine” a mai precizat liderul PSD. Ca răspuns la întrebarea primită de la un jurnalist, dacă mai este de actualitate tema referendumului, Liviu Dragnea a aruncat mingea la Iohanni, spunând: ”Aia va decide preşedintele. Tema este de actualitate în permanenţă, numai că nu trebuie fetişizată. De multe ori când fetişizezi o temă, o omori.”

 

 

 

Sursa: mediafax

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More