Home Actualitate Dacian Cioloş, despre Arafat: „Îl cunosc de multă vreme. Nu mă grăbesc să judec un om”

Dacian Cioloş, despre Arafat: „Îl cunosc de multă vreme. Nu mă grăbesc să judec un om”

by Andrei M
1 minute timp de citit

„I-am cerut domnului doctor Arafat să vină în următoarele zile, cel mult o săptămână, cu o analiză privind modul de funcţionare al ISU şi cu propuneri de restructurare şi ameliorare. (…) Ceea ce e clar este că ISU are nevoie de o restructurare, are nevoie de măsuri care să ducă la recâştigarea încrederii”, a declarat, joi seraă, la Realitatea TV, premierul Dacian Cioloş.

„Eu nu mă grăbesc încă să judec un om, însă mă grăbesc să apreciez calitatea acţiunii unei instituţii şi să vedem care sunt măsurile de luat. Nu exclud nicio măsură, dar vreau să iau deciziile rând pe rând, pe măsură ce am informaţiile”

„Eu pe domnul Arafat îl cunosc de multă vreme, îl cunosc din perioada în care, în indiferenţa autorităţilor din România, dânsul făcea eforturi ca să creeze această structură de intevenţie rapidă (…) ştiu eforturile pe care le făcea căutând susţinere inclusiv financiară şi la Comisia Europeană pentru a-şi pune în aplicare proiectul”, a mai spus premierul.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More