Home STIRI ACTUALITATE Grupul Renault face angajări în cadrul târgului Angajatori de Top. Se oferă peste 500 de posturi

Grupul Renault face angajări în cadrul târgului Angajatori de Top. Se oferă peste 500 de posturi

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Compania Renault România, prezentă la târgul Angajatori de Top 2016 din București surprinde vizitatorii cu o ofertă de lucru de peste 500 de posturi pentru activităţile de inginerie, servicii şi fabricaţie.

Studenţii şi masteranzii au ocazia să facă stagii de practică în cadrul companiei pentru că grupul pune la dispoziție încă 100 de poziții pentru aceștia, pe lângă cele 500, conform site-ului gandul.info.

Candidații pentru pozițiile de inginer trebuie să îndeplinească anumite condiții de recrutare. "Grupul caută pentru activitatea de R&D ingineri, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor (Automotive), cu următorul profil: competenţe proiectare CATIA, calcul, simulare numerică, experienţă de minim doi ani în domeniul auto sau conex, experienţă de management de proiect, cunoştinţe despre tehnica automobilului", potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, în jur de 200 de posturi se oferă în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă. Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, pentru platforma industrială de la Mioveni se preferă automatişti şi analişti calitate.

Reprezentații grupului vor prezenta ofertele de muncă în cadrul târgului de joburi  Angajatori de Top din Bucureşti, în perioada 25 – 26 martie, în intervalul 10.00-18.00 (vineri) şi 10.00-17.00 (sâmbătă), la Sala Palatului.

La târgul de joburi vor fi scoase la concurs în jur de 5.000 de joburi şi peste 700 de poziţii în cadrul programelor de internship&trainee, fiind așteptați peste 10.000 de vizitatori, printre care studenți, proaspăt absolvenți și persoane cu experiență care pot beneficia de consilierea specialiștilor în resurse umane din cadrul a 100  de companii participante, a anunțat Mediafax.

Accesul la eveniment este gratuit odată cu preînscrierea pe site-ul hipo.ro, iar candidații se pot înscrie printr- un singur CV Barcode, care se află în contul personal, pe acelaşi site. După ce compleatează CV-ul pot să-l descarce în format Barcode, să îl printeze şi apoi să se prezinte cu el pentru a intra în concursul de selecție.

 

 

 

Surse: gandul.info, mediafax.ro.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More