Home Politică Crin Antonescu: Nu am avut înțelegeri directe sau indirecte cu Traian Băsescu sau cu altcineva pentru că nu aveam de ce

Crin Antonescu: Nu am avut înțelegeri directe sau indirecte cu Traian Băsescu sau cu altcineva pentru că nu aveam de ce

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

După ce au fost denunţaţi la DNA în legătură cu o înţelegere pe care ar fi avut-o în 2007, Traian Băsescu şi Crin Antonescu, reacţionează public şi se apără.

Crin Antonescu a declarat, după ce omul de afaceri Florin Ghiulbenghian a depus două denunţuri la DNA: "Nu il cunosc pe Florin Ghiulbenghian. Nu am negociat nimic cu Traian Basescu. Il pot da in judecata pentru denunt calomnios, probabil o să fac acest lucru. Nu vreau să revin în viaţa politică, dar nu din motivele pe care şi le imagineaza dânsul. Sunt readus în prim planul politic cu forţa şi voi da răspunsuri…Dupa ruperea USL-ului, care a fost poate cel mai dureros moment politic din viaţa mea, am pornit să continui bătălia în fruntea PNL. PNL sub conducerea mea nu a reuşit să obţină un scor mulţumitor la europarlamentare şi nu îi dădea şanse să câştige la prezidenţiale. Iohannis a fost preferat. S-a trecut la o fuziune cu PDL şi pentru mine proiectul meu politic s-a încheiat."

Deasemenea Crin Antonescu a mai adăugat în legătură cu acuzaţia că s-ar fi înţeles pentru "dispariţia" unui dosar penal deschis pe numele său cu Traian Băsescu, Moldoveanu Daniel, Morar Daniel dar şi Gabriel Oprea:

"Nu mi s-a adus niciodată la cunoștință deschiderea sau închiderea vreunui dosar penal la adresa mea. Un atac absurd. Nu am avut înțelegeri directe sau indirecte cu Traian Băsescu sau cu altcineva pentru că nu aveam de ce. O singură dată m-am văzut cu domnul Morar, la o festivitate. Nu am comis niciodată vreun act ilegal. Nu am avut cunoștiință de deschiderea sau închiderea vreunui dosar penal. Nu poate fi vorba de așa ceva."

La rândul său, Traian Băsescu a declarat despre denunţ că ar fi un atac: "Este un atac în care două structuri, n-am să le nominalizez, vor scoaterea lui Danel Morar din Curtea Constituțională pentru că a avut îndrăzneala să cheme instituţiile de forță și la respectarea Constituției…Între mine și Crin Antonescu a fost o adversitate politică și individuală. Nu ne-am înghițit unul pe altul." 

 

Sursa: dcnews.ro, ziare.com

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More