Home Economic Cora va deschide magazin online cu 30.000 de produse

Cora va deschide magazin online cu 30.000 de produse

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Cora România își propune extinderea în mediul online prin deschiderea unui magazin virtual cu 30.000 de produse, dar și dezvoltarea serviciilor Cora Drive, potrivit unor informații de pe site-ul economica.net.

Vor fi comercializate la început peste 30.000 de produse în mod virtual, iar până sfârșitul anului vor fi disponibile pentru shopping online, peste 50.000 de produse, așa cum arată comunicatul de presă al companiei. Clienții vor beneficia de ofertele din hipermarketurile  Cora clasice și în mediul online.

"Este o premieră pentru retailul românesc ca toate produsele din hipermarketuri să poată fi achiziționate și pe Internet. Practic, hipermarketul virtual Cora este o copie a celui clasic. Anul acesta, așadar, dezvoltăm acest segment, mizând pe interesul crescut al românilor pentru online, care se înscrie în tendințele europene”, a spus Philippe Lejeune, CEO Cora România, conform site-ului http://www.economica.net.

Compania anunță totodată și deschiderea a trei puncte noi de tip Cora Drive anul acesta în București, și anume în magazinele Cora Pantelimon, Cora Sun Plaza și Cora Alexandriei. Tot în anul  2016, retailerul are în plan și dublarea suprafeței pentru magazinul Cora City Park din Constanța, astfel încât să fie cât mai accesibil constănțenilor și turiștilor de pe Litoral.

Retailerul franco belgian, parte a Grupului Louis Delhaize activează din anul 2003 în România unde deține până în prezent 11 hipermarketuri Cora. A lansat platforma coradrive.ro în anul 2013 atunci când a devenit primul mare retailer care asigură livrarea la domiciliu.

 

Surse: economica.net, capital.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More