Home Economic Conferinţa Națională Business to more Business are loc în mai multe oraşe anul acesta

Conferinţa Națională Business to more Business are loc în mai multe oraşe anul acesta

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Conferinţa "Business to more Business" este organizată de portalul de afaceri Doingbusiness.ro şi după reacţiile pozitive primite de organizatori la prima ediţie din 2015, anul acesta conferinţa se va ţine în Capitală şi în mai multe oraşe din ţară.

Seria de evenimente Business to more Business va oferi informaţii şi soluţii participanţilor pentru trei domenii: managementul transformării digitale și a comunicării pornind de la schimbările tehnologice disruptive; managementul financiar, managementul resurselor și managementul riscului; şi dezvoltarea personală și a aptitudinilor manageriale, ca factor determinant pentru dezvoltarea companiilor.

Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, a declarat despre eveniment: "Business to more Business reprezintă pasul următor și continuarea naturală a seriei de evenimente de succes organizate de către noi, la nivel național, și ne propunem ca în 2016 să aducem în fața comunităților de afaceri locale tot ceea ce va conta din punct de vedere economic.Suntem impresionați atât de reacțiile pozitive pe care le-am înregistrat în 2015 prin seria de evenimente IMM Restart cât și de participarea și interesul extraordinar pentru ediția pilot a Business to more Business, organizată în 2015 la București. De aceea la solicitarea mediului de afaceri, am decis să extindem, cu entuziasm și expertiză, acest eveniment pilot și să îl transformăm într-o Conferință Națională, pe care o dedicăm mediului de afaceri".

Agerpres relatează despre platforma de business Doingbusiness.ro că a realizat barometre locale ale mediului de afaceri, folosind expertiza și metodologia EY Romania, în anul 2015 şi anul acesta organizatorii conferinţelor vor oferi din nou aceste barometre. Utilitatea lor constă în faptul că oferă acces imediat şi direct la prognozele şi perspectivele de creştere ale economiei, inclusiv pentru evoluţii sectoriale.

Conferinţele debutează în 2016 la Braşov în data de 10 martie apoi vor fi evenimente la Bucureşti, Iași (23 martie), Arad (7 aprilie), Piteşti (14 aprilie), Sibiu (26 mai), Constanța (16 iunie), Cluj Napoca și Galați (octombrie), Ploiești și Oradea (noiembrie).

 

Sursa: agerpres.ro, bucureşteni.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More