Home Sport Concurență între Larisa Iordache și Cătălina Ponor pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Rio

Concurență între Larisa Iordache și Cătălina Ponor pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Rio

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Gimnastele române Larisa Iordache și Cătălina Ponor participă în concursul în care se va decide care din cele două va fi aleasă pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio, potrivit unor declarații ale preşedintelui Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica​.

,, Am avut o discuţie cu ele şi va fi un concurs între ele, pentru a demonstra cine are mai mari şanse de a reprezenta România mai bine la Jocurile Olimpice. Fetele vor participa la nişte concursuri, pentru a fi evaluate şi de arbitri neutri, nu e un proces simplu. Fiecare dintre cele două are bastonul de mareşal. Fiecare dintre cele două îşi doreşte să fie cea mai bună şi acesta e un avantaj pentru rezultatul nostru la Rio”, a precizat în cadrul conferinței de presă de marți, Adrian Stoica, citat de Digi24 și DCnews.

Cele două gimnaste s-au conformat regulamentului de participare la Olimpiadă și și-au transmis încurajări și mesaje de susținere.

,,Ne-am fi dorit amândouă să fim acolo şi ne-am fi dorit foarte mult să ne putem încuraja şi susţine personal la Rio, însă dacă aşa este legea, nu avem ce să facem. Am luptat pentru echipă şi pentru acest loc cu echipa la Olimpiadă. Însă dacă ea va fi mai bună, s-o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, să rămână sănătoasă şi să poată aduce o medalie României”, a spus Cătălina referitor la colega sa.  

De cealaltă parte, Larisa Iordache a declarat că își dorește sănătate pentru amândouă și că se vor ajuta  reciproc chiar dacă e vorba de un concurs.

Atunci când s-a discutat despre posibilitatea ca ambele gimnaste din România să participe la Jocurile Olimpice, președintele Federației Române de Gimnastică a explicat că legile federației internaționale de gimnastică nu pot fi contestate, însă dacă va exista o șansă în această privință, anunțul va fi prezentat imediat publicului.

 

Surse: evz.ro, digi24.ro, dcnews.ro.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More