Home Actualitate Percheziții masive în cazul comercianților de autoturisme

Percheziții masive în cazul comercianților de autoturisme

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Peste 100 de polițiști de la Poliția Capitalei au demarat o serie de percheziții în această dimineață în București și Ilfov pentru evaziune fiscală în domeniul comerțului cu autoturisme.

S-au efectuat 40 de mandate de percheziție și 20 de mandate de aducere, sub supravegherea Parchetului  de pe lângă Tribunalul București, în cazul evazioniștilor. Potrivit unor surse, cazul de evaziune fiscală a produs un prejudiciu de 1,4 milioane de lei pentru bugetul de stat.

 ''Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că    bănuiții  s-au sustras de la îndeplinirea obligatiilor fiscale atât prin refuzul nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale și bunurile din patrimoniu, în scopul împiedicării verificărilor financiare, fiscale sau vamale cât și prin evidențierea în actele contabile a unor cheltuieli care nu au la baza operațiuni reale, activitate ilicită desfașurată în domeniul comerțului cu autoturisme'', s-a informat  într-un  comunicat de presă al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Activitatea de cercetare  s-a desfășurat prin intermediul suportului de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române..

Toți cei vizați în dosarul de evaziune în cazul comerțului auto vor fi aduși  pentru audieri la sediul Poliției Sectorului 2.

 

 Surse: jurnalul.ro, bucureștifm.ro.romanialibera.ro.

 

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More