Home Sport Cea mai frumoasă victorie a echipei naționale la Campionatul mondial de handbal!

Cea mai frumoasă victorie a echipei naționale la Campionatul mondial de handbal!

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Echipa României de handbal reușește o victorie importantă împotriva Brazilei, deținătoarea titlului. După o înfrângere dureroasă cu Rusia, naționala României a învins aseară echipa Braziliei, cu scorul de 25-22.

Chiar dacă și în meciul împotriva Rusiei, româncele au jucat bine, dar nu au reușit să obțină un rezultat favorabil nouă, de data asta, ele au jucat nemaipomenit, defensiva fiind cheia succesului. Paula Ungureanu a fost declarată omul meciului, iar jucătoarele care au reușit să marcheze cele mai multe goluri sunt: Aurelia Brădeanu și Cristina Neagu. Fetele au declarat faptul că își doresc foarte mult să câștige acest turneu, mai ales acum când șansele lor au crescut.

Antrenorul naționalei, Thomas Ryde, a declarat la conferința ce a avut loc după meci: „Sunt fericit. Mai ales pentru fete, dar și pentru joc. A fost un meci de cel mai înalt nivel, cu un adversar care nu a cedat niciun moment. Știam lucrul ăsta despre Brazilia, știam că nu va fi ușor după pauză (când România începea cu cinci goluri avans – n.red), dar apărarea noastră a continuat să fie foarte agresivă și determinată. Iar Paula (Ungureanu) a făcut cel mai bun meci al ei la turneul ăsta. Sunt cu adevărat impresionat de toate fetele”

De asemenea, una dintre cele mai bune jucătoare ale meciului, Cristina Neagu, a declarat faptul că în meciul împotriva Braziliei au jucat ca o echipă adevărată. “Doar că până acum ne-a lipsit ceva, ceva ce am găsit azi și se numește Echipă. N-am renunțat nicio secundă și am crezut în noi. Sunt foarte fericită și vreau să le felicit pe fete. Cheia a fost că am jucat ca o echipă și ne-am detașat de toate lucrurile care s-au spus despre noi”, a spus jucătoarea.

În următorul meci, româncele vor întâlni echipa gazdă, Danemarca, iar acestea vor lupta să obțină un loc în sferturile de finală.

 

SURSA: lead.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More