Home Economic Calzedonia a adus în România brandul Tezenis. Unde este deschis noul magazin

Calzedonia a adus în România brandul Tezenis. Unde este deschis noul magazin

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Un nou brand de lenjerie intimă ce aparţine grupului italian Calzedonia a ajuns pe piaţa locală din România. Magazinul Tezenis a fost inaugurat astăzi la Bucureşti, în cadrul AFI Palace Cotroceni. Investiţia companiei administrate de miliardarul Sandro Veronesi s-a ridicat la o valoare de aproape 400.000 de euro, potrivit publicaţiei online wall-street.

Compania italiană a mai deschis în România magazinele Intimissimi şi Calzedonia, iar Tezenis este al treilea brand creat în 2003 ce a ajuns şi în România şi pune la dispoziţia clienţilor colecţii de lenjerie intimă, ciorapi, articole pentru plajă, dresuri şi îmbrăcăminte lejeră de zi atât pentru femei, bărbaţi, dar şi pentru copii. Noul magazin din mall-ul AFI Palace Cotroceni este disponibil prin intermediul FUTURA LENJERIE 2010 SRL, companie ce posedă franciza pentru cele trei concepte de magazine.

Deţinătorul francizei master în România pentru cele trei branduri este încrezător în succesul mărcii Tezenis şi consideră ca va fi pe placul iubitorilor de modă de aici.

''Sunt sigur că o să meargă, românilor le place moda şi sunt foarte apropiaţi de stilul nostru. Am ales centrul comercial AFI Palace, deoarece avem o relaţie bună cu cei de aici”, a precizat Benito Lapolla, posesor al francizei master în România pentru brandurile Calzedonia, Intimissimi şi Tezenis.

Preţuri mai mici la produsele Tezenis decât la Intimissimi şi Calzedonia.

''În ceea ce priveşte preţurile din cadrul noulul magazin, spre deosebire de celelalte două mărci care au preţuri medii şi peste medie, Tezenis este magazin cu preţuri accesibile unei părţi mai mari a populaţiei. Nu are o calitate diferită faţă de celelalte branduri chiar dacă are preţurile mai mici ”, a mai adăugat Benito Lapolla, prezent la evenimentul de inaugurare.

Retailerul italian de lenjerie intimă Calzedonia oferă operaţiuni de retail, cât şi de producţie în România, şi anume fabrica Aries Textile din Arad.

În anul 2017 plănuieşte să se extindă mai mult prin deschiderea unui alt magazin Tezenis şi în Braşov, conform datelor zf.ro.

 

Surse: wall-street.ro, zf.ro, b365.ro.

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More