Home Economic Black Friday 2016 vine cu un ghid online

Black Friday 2016 vine cu un ghid online

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

ARMO ( Asociaţia Română a Magazinelor Online) s-a gândit la un Ghid de bune practici pentru ziua în care se fac cele mai mari reduceri și vânzări, Black Friday. Anul acesta, Black Friday se va organiza pe data de 18 noiembrie și în prealabil, poate fi consultat Ghidul online.

Estimările făcute de ARMO arată că în acest an vor crește cu 45% vânzările în mediul online, în magazinele membre ARMO. Retaileri precum eMAG, FashionUP, Il Passo, ITGalaxy, BestKids, WatchShop au anunțat deja Black Friday 2016. Un comunicat al ARMO arată că acest Ghid de bune practici este necesar datorită experienței din ultimii cinci ani cu privire la eveniment și a desfășurării de resurse implicate. ”Credem că acest ghid era necesar, în contextul unei creşteri semnificative a vânzărilor de Black Friday şi, implicit, a presiunii puse pe departamentele de logistică. Suntem siguri că acest ghid îşi va dovedi utilitatea atât în acest an, cât şi în organizarea evenimentelor viitoare, ” a declarat directorul executiv al ARMO.

Fiecare magazin participant la evenimentul economic al anului s-a pregătit deja și unele promit nu doar reduceri, ci și lansări de produse în premieră. FashionUp, de exemplu, anunță prin CEO Alin Stanciu: ”Vom avea peste 50.000 de produse, toate la preţuri reduse, din care clienţii îşi pot crea cele mai ingenioase combinaţii… Deasemenea, vom lansa, în premieră, şi o primă colecţie care va cuprinde câteva mii de produse pentru casă.”

Ghidul este util în acest context al desfășurării de atâtea forțe economice care pot năuci și manipula cumpărătorul; toate elementele integrate în procesul de cumpărare se regăsesc in ghidul Black Friday. În ghid există recomandări cu privire la catalogul de produse la promoţie, preț, vânzare, livrare, stocuri, plata etc. Clienții și magazinele pot accesa Ghidul aici: http://www.armo.org.ro/black-friday-2016-la-armo/

 

 

Sursa: mediafax, blackfriday2016dealsads.com

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More