Home Politică Băsescu îl atacă dur pe Iohannis pe tema moscheelor

Băsescu îl atacă dur pe Iohannis pe tema moscheelor

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit cu ocazia vizitei în Turcia despre ridicarea unei moschei la Bucureşti şi a spus că proiectul se află în faza de documentaţie, urmează să se solicite autorizaţia de construcţie. Fostul preşedinte, Traian Băsescu se opune vehement şi declară că există un plan de islamizare a Europei.

Construcţia de moschei este un pas spre islamizare, potrivit opiniei lui Traian Băsescu, care a comentat declaraţia lui Iohannis din Turcia şi l-a criticat dur pe actualul preşedinte pentru că a reluat discuţia despre moschei la nivel înalt, chiar cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan.

"Parte din islamizare este construcţia accelerată de moschei peste tot în Europa. Eu zic, dobrogean şi ca bucureştean adoptat, că România are atâtea moschei câte îi trebuiesc pentru a acoperi nevoile musulmanilor trăitori în România. Nu avem nevoie de un proces accelerat de islamizare generat de năravurile pe care, aşa cum şi preoţii ortodocşi le au, "veniţi popor la mine”, la fel fac şi imamii islamişti şi adună cât mai mult popor în jurul lor. Este bine ca România să rămână creştină, să îşi urmeze drumul ei de ţară creştină, poporul român să îşi urmeze drumul de popor creştin, şi să nu trecem la un proces nejustificat de a creşte impactul cultului islamist, a musulmanismului în România", a afirmat Băsescu.

Traian Băsescu şi-a exprimat dezacordul faţă de construcţia de moschei dar şi faţă de preşedintele României, pe care l-ar vrea întors la Sibiu. 

"Dacă Iohannis tot i-a propus lui Erdogan, ca şi Ponta, că, gata, este ca şi ridicată moscheea, sper că după ce îşi termină primul mandat la Cotroceni, să se întoarcă la Sibiu şi să nu se facă muftiu la Bucureşti”, a declarat fostul preşedinte, Traian Băsescu.

 

Sursa: gandul.info

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More