Home STIRI ACTUALITATE Au fost lansaţi în premieră pantofii sport cu şireturi autoreglabile

Au fost lansaţi în premieră pantofii sport cu şireturi autoreglabile

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Accesoriile sport au în categoria lor în premieră pantofi cu şireturi care se reglează singure, lansaţi la un eveniment exclusivist care a avut loc în Manhattan.

La acest eveniment au fost prezentate inovaţii şi un producător cunoscut a venit cu primii pantofi sport cu şireturi care se strâng singure. Ei poartă denumirea de Nike HyperAdapt 1.0 şi utilizează tehnologia "şiret adaptiv". Această invenţie funcţionează astfel: pantofii se închid atunci când este introdus piciorul, după ce călcâiul atinge un senzor. Ulterior, şiretul poate fi reglat cu ajutorul butoanelor adaptive „plus-minus”, aflate în exterior; relatează Descoperă.ro.

"Suntem într-o nouă eră a sportului, cea a performanţei personalizate…Am creat un sistem a cărui scop este viteza. Noi ne definim prin performanţa sportivilor, iar obsesia noastră este să le oferim ceea ce nici măcar nu-şi imaginează", a afirmat Mark Parker, CEO Nike.

La colecţia de inovaţii prezentate în cadrul evenimentului se adaugă şi pantofii care se auto-modelează, ei fiind gândiţi pentru antrenamente pe terenuri accidentate şi în acest scop sunt dotaţi cu tracţiune anti-înfundare.

Un reprezentant Nike a spus despre aceşti pantofi: "Piciorul se înalţă semnificativ odată cu fiecare mişcare, aşa că am creat ceva ce ar putea mima mişcarea pentru a-l ţine sub control.” Însă pantofii Hyper Adapt vor fi disponibili pentru clienţi abia la sfârşitul acestui an.

 

Sursa: descoperă.ro, indianexpress.com

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More