Home STIRI ACTUALITATE Anunţ de ultimă oră al companiei Tarom

Anunţ de ultimă oră al companiei Tarom

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Vineri, compania Tarom a anunţat că zborurile spre şi dinspre Bruxelles vor fi redirecţionate. Zborurile cu avioane Tarom spre Bruxelles, Belgia dar şi dinspre vor ajunge la aeroportul din Bruges, dar numai în perioada 3-9 aprilie 2016.

Aeroportul Ostende Bruges se află la o distanţă de 110 kilometrii de Capitala Belgiei dar această măsură a fost luată de către reprezentanţii Tarom deoarece, potrivit unui comunicat oficial, Aeroportul Bruxelles Zaventem rămâne în continuare închis.

Comunicatul Tarom spune: "Pentru detalii referitoare la programul de operare al zborurilor TAROM spre Ostende Bruges, pasagerii se pot adresa agenţiilor de turism de la care au cumpărat bilete, agenţiilor Tarom sau pot suna la Call Center Tarom la numărul 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti), sau la 021 2046464, 021 3034400 (pentru pasagerii din România)."

Prin urmare, în perioada 3-9 aprilie, clienţii companiei Tarom care rezervă un zbor spre Bruxelles sau dinspre Capitala Belgiei, vor fi redirecţionaţi la aeroportul din localitatea Bruges, până se va redeschide aeroportul Bruxelles Zaventem.

 

Sursa: mediafax.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More