Home Economic ANAF pune în vânzare imobile rămase fără moștenitori

ANAF pune în vânzare imobile rămase fără moștenitori

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Imobilele a căror proprietari au decedat fără a lăsa în urmă moștenitori care să le preia, sunt scoase la vânzare de către ANAF prin departamentul de valorificare bunuri, deoarece au intrat în posesia statului. 

Aceste apartamente sunt văzute drep chilipiruri din punct de vedere economic fiindcă de la o licitație la alta, statul micșorează prețul lor și valoarea ajunge să fie sub nivelul pieței libere. Pe site-ul ANAF, cei interesați de achiziționarea unei locuințe, pot găsi informații utile la rubrica Anunțuri, categoria ”Valorificare bunuri ale statului", și în evidența Fiscului apar lunar zeci de oferte. Imobilele la care nu s-au găsit succesori sunt puse în vânzare de către departamentul de valorificare bunuri și online pot fi consultate detaliile privitoare la imobile și licitație.

Succesiunile vacante sunt o categorie unică în cadrul  Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care le scoate la vânzare la prețuri mici, deși valoarea lor este alta la nivelul pieței. 

 

 

Sursa: businessmagazin.ro, stirionline24.ro, evz

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More