Home Economic AFM anunță prelungirea termenului limită pentru programele ”Rabla”

AFM anunță prelungirea termenului limită pentru programele ”Rabla”

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Ultima cerere de decontare în cadrul programului ”Rabla” și ”Rabla Plus” poate fi depusă până la data de 20 decembrie, inclusiv.  Administrația Fondului pentru Mediu a comunicat luni că s-a prelungit termenul limită.

Valabilitatea unei note de înscriere în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Rabla Clasic) este de 120 de zile, fără să se depăsească data de 27 decembrie, potrivit AFM. A mai fost introdusă o schimbare în ce privește contractele de finanțare nerambursabilă dintre AFM și producătorii validați. Până la data de 31 mai 2017 există posibilitatea să fie prelungite. Deasemenea, AFM anunță că se pot depune numai în 15 decembrie și în 27 decembrie 2016, două cereri de decontare.

Potrivit Agerpres: ”Producătorii validați care doresc să beneficieze de prelungirea valabilității contractelor pentru finanțare nerambursabilă și modificarea termenelor pentru depunerea cererilor de decontare, sunt invitați la sediul Administrației pentru semnarea actelor adiționale pe 15 decembrie, între orele 9:00- 16:00.”

Atât persoanele fizice, cât și cele juridice pot aplica la programul ”Rabla”, cu condiția să respecte prevederile impuse și să se încadreze în termenul limită, fixat pentru data de 20 decembrie. Bugetul inițial al acestui program (220 milioane de lei) a fost suplimentat de trei ori, și a beneficiat ultima dată de 3.538 de vouchere în plus, în valoare de 23 de milioane de lei.

 

 

 

Sursa: agerpres.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More