Home Actualitate Top 5 jucători de la FCSB în pericol de a fi dați afară de Gigi Becali în această vară dacă eșecul titlului continuă

Top 5 jucători de la FCSB în pericol de a fi dați afară de Gigi Becali în această vară dacă eșecul titlului continuă

by Mircea Marinescu
3 minute timp de citit
Top 5 jucatori de la FCSB in pericol de a fi dati afara de Gigi Becali in aceasta vara daca esecul titlului continua

FCSB se pregătește pentru ultima parte a sezonului în încercarea de a câștiga titlul de campioană, iar viitorul a cinci jucători importanți depinde de performanța echipei. Becali a anunțat că ar putea renunța la cinci jucători, iar singurul jucător pentru care a exprimat intenția de prelungire a contractului este fundașul central Joonas Tamm. Viitorul lui Omrani depinde de evoluțiile sale din ultimele meciuri, iar clauza de transfer a lui Sorescu va fi activată doar dacă FCSB câștigă titlul.

Echipa FCSB, deținută de Gigi Becali, se pregătește pentru ultima cursă în încercarea de a câștiga titlul de campioană, apropiindu-se la numai două puncte de Farul Constanța cu doar șase meciuri rămase din sezon. Cinci dintre jucătorii esențiali ai echipei roș-albastre, aflată în ultimele luni de contract, își joacă viitorul în funcție de rezultatele următoarelor partide.

Viitorul a cinci jucători importanți ai echipei FCSB depinde de performanța echipei

Gigi Becali ar putea renunța la cinci jucători importanți de la FCSB în cazul în care echipa nu câștigă campionatul. Joonas Tamm, Deian Sorescu, Billel Omrani, Valentin Crețu și Boban Nikolov sunt cei cinci fotbaliști aflați în ultimele luni de contract și a căror soartă depinde de performanța echipei în ultimele etape ale campionatului, sub conducerea antrenorului Elias Charalambous.

Singurul care are șanse mari să rămână la echipă și despre care Becali a exprimat intenția de a-i prelungi contractul este fundașul central estonian. Cu toate acestea, decizia pare să fie mai degrabă influențată de lipsa de fundași centrali în lot decât de performanțele lui Tamm în acest sezon, care au fost fluctuante. Într-o conferință de presă, Becali a evitat să ofere un răspuns clar în privința lui Crețu, dar a sugerat că acesta are șanse mici să mai rămână la echipă.

După partida cu Sepsi din play-off, încheiată cu victoria FCSB cu 2-1, Becali a anunțat dur că Vali Crețu nu va mai juca pentru echipă, datorită unor greșeli pe care le-a făcut în acel meci.

Gigi Becali are două dileme importante înaintea ultimei etape a sezonului

Două dintre dilemele importante pentru Becali în această perioadă sunt situațiile lui Billel Omrani și Deian Sorescu. În cazul primului, evoluțiile sale din ultimele meciuri din play-off vor fi decisive pentru viitorul său, în timp ce situația lui Sorescu este ușor diferită. De când a venit de la Rakow Czestochowa, Sorescu s-a impus ca titular incontestabil în banda dreaptă a apărării, însă Becali va trebui să plătească încă 950.000 de euro polonezilor pentru a-l transfera definitiv pe jucătorul român. Această clauză va fi activată doar dacă FCSB câștigă titlul.

Cât despre Boban Nikolov, soarta acestuia pare deja decisă la FCSB. În 2023, mijlocașul nord-macedonean a jucat doar 7 minute în meciul cu Universitatea Craiova din luna februarie și pare să nu mai aibă nicio șansă să intre în echipa roș-albastră.

În concluzie, FCSB se află într-o poziție delicată înaintea ultimelor șase etape ale campionatului, iar viitorul a cinci jucători importanți depinde de performanța echipei. Gigi Becali trebuie să ia decizii importante și să își gestioneze cu atenție lotul pentru a obține cel mai bun rezultat posibil și a-și păstra șansele la titlu.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More