Home Sport Simona Halep se va lansa în afaceri alături de un fost mare sportiv

Simona Halep se va lansa în afaceri alături de un fost mare sportiv

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Deși are o carieră de succes în tenis și este focusată pe acest sport, Simona Halep vrea să intre și în lumea afacerilor sportive. A primit sfaturi în acest sens de la Ion Țiriac care e alături de ea nu numai în ce privește tenisul.

Tenismena a urmat sfatul omului de afaceri Ion Țiriac, fost jucător profesionist, și va sponsoriza o echipă de hochei pe gheață, fiind singurul susținător financiar al unei echipe de juniori care va fi înscrisă într-un campionat al juniorilor; potrivit relatării ProSport. Campionatul juniorilor va avea loc la patinoarul construit în Otopeni de Ion Țiriac. Omul de afaceri va sponsoriza celelalte echipe participante în competiție, în timp ce Simona va achita costurile unei singure echipe care urmează să fie formată.

În perioada următoare va avea loc selecția oficială pentru echipele de hochei și toate meciurile se vor juca la patinoarul Telekom Arena dn Capitală. Capacitatea patinoarului nu este foarte mare, doar 500 de locuri și a fost inaugurat în decembrie 2016. La eveniment a participat și Simona Halep. Investiția totală în patinoarul Telekom Arena se ridică la suma de 3,6 milioane de euro.

Tenismena dorește să se implice și în hochei, un sport popular, sponsorizând și ajutând copiii să evolueze. Simona Halep a făcut acest pas la sfatul omului de afaceri Ion Țiriac.

 

Sursa: prosport.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More