Home Sport Ionuț Chirilă îl desființează pe Mircea Lucescu

Ionuț Chirilă îl desființează pe Mircea Lucescu

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

De câțiva ani, Ionuț Chirilă tot spune că există cineva în fotbalul românesc care îi pune bețe în roate, care nu-l lasă să-și atingă potențialul maxim. Fostul antrenor a lui AȘA Tg. Mureș, Ionuț Chirilă, face referire la Mircea Lucescu că ar fi cel care de-a lungul timpului i-a dat multe cuțite în spate.

Ionuț Chirilă în vârstă de 51 de ani consideră că Mircea Lucescu este răspunsul pentru toate eșecurile lui. L-a comparat pe Lucescu cu Florian Coldea, care a fost șeful SRI. A mai precizat că Mircea Lucescu taie și spânzura în fotbalul românesc, și este foarte influent, punând chiar el antrenori mediocri la echipe mari.

„L-am idolatrizat pe Mircea Lucescu, dar mi-a dat prea multe cuțite în spate și are un rol în căderea fotbalului românesc. A influențat de multe ori numirea unor antrenori submediocri la echipe galonate, în puncte cheie. Îi doresc succes, dar spun asta cu o durere imensă. În fotbalul românesc, Mircea Lucescu e mai puternic decât generalul Coldea”, a fost opinia dură exprimată de Chirilă, la Sport.ro.

Mircea Lucescu a fost antrenor la echipa de fotbal, Zenit Sankt Petersburg, însă a fost demis. După ce s-a petrecut ultimii 12 ani în Ucraina, Lucescu nu se aștepta să petreacă atât de puțin timp în Rusia, însă consideră că această experiență a fost un eșec previzibil.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More