Home Actualitate Gigi Becali are o ofertă de 25 milioade de euro pentru a vinde echipa FCSB

Gigi Becali are o ofertă de 25 milioade de euro pentru a vinde echipa FCSB

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Gigi Becali are o oferta de 25 milioade de euro pentru a vinde echipa FCSB
  • Valeriu Iftime, dispus să cumpere FCSB
  • Îndoieli cu privire la seriozitatea lui Gigi Becali
  • Suma cerută de Becali apropiată de averea lui Iftime

Valeriu Iftime, interesat de FCSB

După anunțul făcut de Gigi Becali privind dorința sa de a vinde FCSB, Valeriu Iftime, proprietarul FC Botoșani, a exprimat interesul de a achiziționa echipa. Cu toate acestea, Iftime nu este convins că Becali vorbea serios.

Averea lui Iftime și suma cerută de Becali

Cu o avere estimată între 22 și 24 de milioane de euro, Valeriu Iftime ar fi dispus să investească în FCSB. Însă, acesta nu crede că Becali chiar intenționează să renunțe la echipă. Pretul solicitat de Becali pentru clubul roș-albastru este de aproximativ 25 de milioane de euro, aproape cât întreaga avere a lui Iftime.

Iftime și declarațiile lui Becali

Referitor la declarațiile lui Becali, Valeriu Iftime a afirmat: „Am auzit ce a spus domnul Becali. El este nervos acum și are dreptate să fie trist. Nu cred că se lasă el așa ușor condus de nervozități, pentru că are o echipă bună care costă niște bani.

Totodată, nu se știe dacă nu cumva aici i s-a umplut paharul și o să plece. Ar fi un eveniment important, dar nu e sfârșitul lumii.

Eu zic că poate primi imediat 25 de milioane de euro, dacă îl dă. Dar nu-l dă, că m-aș duce și eu să-l iau! Este doar o încercare de a ne verifica atenția, așa cred. E destul de trist, pentru că avea o idee clară și o situație bună.

Echipa a jucat excepțional, dar ghinionul de a nu da gol… Faptul că au fost foarte violenți (n.r. – cei de la Rapid) poate că le-a mai tăiat din elan”, a declarat Valeriu Iftime, conform Antena Sport.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More