Home Sport EURO 2020, fără NAȚIONALA României!

EURO 2020, fără NAȚIONALA României!

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Federația Română de Fotbal, avertizează că o data cu procesul pierdut în dosarul dezafilierii Universității Craiova, vor veni consecințe grave. FRF, va fi obligată să plătească suma solicitată de Adrian Mititelu, și dacă se va întâmpla asta, pe tricourile jucătorilor de NAȚIONALĂ, va scrie doar FALIMENT, și astfel echipa națională de fotbal va fi desființată.

„Dacă se va accepta recuperarea banilor din partea FRF, ar însemna distrugerea începând de azi a fotbalului românesc. Adică distrugerea celui mai iubit sport din România, cu cel mai mare impact în țara noastră.

Vă rog să vă imaginați că de azi vor rămâne fără loc de muncă sute de persoane: antrenori, jucători, staff medical. Adică vor dispărea peste 250 de cluburi care aparțin de FRF! Vă rog să vă imaginați distrugerea tuturor proiectelor aflate în derulare de FRF. Mă refer la turnee și la olimpiade școlare, la care participă o mulțime de copii din România. Vă rog să vă imaginați că România nu va mai avea echipe naționale de copii și juniori, nu va mai avea echipă națională de seniori. Echipa națională ar trebui să se retragă din toate turneele.

România și Bucureștiul ar putea pierde șansa uriașă de a organiza EURO 2020, poate cea mai importantă competiție la care România ar putea fi gazdă. Vă rog în final să vă imaginați că sute de sate, comune, orașe și municipii ar rămâne fără activitate sportivă. Ar fi nevoie de zeci de ani ca lucrurile să revină la normal”, a declarat Secreterul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, conform GSP.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Sursa foto: infobraila.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More