Actualitate

Soferul care a lovit un politist in trafic a fost lasat liber: “Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”

Soferul care a lovit un politist in trafic a fost lasat liber

“Autorul a fost trimis acasa, se pare ca pentru procuror nu e nicio problema ca l-a lovit pe politist. Colegul este in drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plati tot el. Institutiei nu ii pasa!”, au transmis cei de la Europol.

Reprezentantii sindicatului mai afirma ca individul care a dat cu autoturismul peste politist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. “Incep sa fie date telefoane si se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe politist. Nu vom tolera asa ceva! Aviz amatorilor! Un autoturism stationat neregulamentar in zona Garii de Nord din Bucuresti, pe modul “avarii”, a fost atentionat de un politist sa se puna in miscare.

Soferul nu a “suportat” critica si a devenit agresiv in exprimare. Iar in momentul in care politistul a coborat din autospeciala, pentru a-l legitima si a lua masurile legale, soferul a demarat in tromba lovindu-l violent pe colegul nostru. Individul a fost prins la 5 strazi distanta de locul faptei si se afla in custodia politiei. Incadrarea juridica a acestei fapte nu poate fi alta decat tentativa la omor”, a mai transmis Sindicatul Europol.

https://www.facebook.com/watch/?v=209709590521881

Cele mai citite stiri

To Top
Loading..