Externe

Români şi moldoveni arestaţi în Italia pentru furturi de bunuri în valoare de sute de mii de euro

Presa italiană informează că în locuinţele unor cetăţeni moldoveni şi români au fost găsite bunuri furate în valoare de aproximativ 200.000 de euro. 

Un grup de şapte români şi moldoveni a fost arestat la periferia oraşului italin Milano, fiind acuzaţi că au sustras bunuri de în valoare de sute de mii de euro. Cinci bărbaţi şi două femei cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani, potrivit anchetatorilor, au comis zeci de furturi şi în locuinţele a doi dintre ei au fost găsite bunuri de valoare, precum telefoane mobile, genţi de marcă şi calculatoare.

Cotidianul local Il Cittadino citat de către Mediafax relatează că în apartamentul unui suspect au fost găsite 50 de genţi mărcile "Pierre Cardin" şi "Renato Balestra", telefoane mobile şi calculatoare furate. În locuinţa altui suspect autorităţile au găsit 16 laptopuri marca Dell şi 225 de genţi din piele care se pare că au fost furate din fabrica "Bottega Veneta".

Bunurile furate sunt în valoare de 200.000 de euro şi cei şapte români şi moldoveni suspecţi au fost puşi în arest, conform anunţului făcut de către presa italiană.

 

Sursa: mediafax.ro

Cele mai citite stiri

To Top
Loading..