Home Religie Minunile Sfintei Parascheva: Sfânta Parascheva a ridicat capul pentru a primi în dar o pernuță

Minunile Sfintei Parascheva: Sfânta Parascheva a ridicat capul pentru a primi în dar o pernuță

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit
Minunile Sfintei Parascheva

Când se afla lângă raclă, Părintele Cleopa a avut parte de una dintre minunile care s-au întâmplat la moaştele Sfintei: o femeie, plângând, l-a rugat s-o lase să-i dăruiască Sfintei o pernuţă, drept mulţumire pentru ajutorul pe care l-a primit în urma rugăciunilor.

Părintele Cleopa Ilie de la Sihăstria întotdeauna venea şi mulţumea Preacuvioasei Maicii noastre Parascheva că l-a scăpat de toate urgiile prin care a trecut, fiind fugar mai mult de unsprezece ani. Când se afla lângă raclă ‒ cum adeseori spunea părintele Arhimandrit Ioanichie Bălan de la Sihăstria că se întâmpla ‒, a avut parte de una dintre minunile care s-au întâmplat la moaştele Sfintei: o femeie, plângând, l-a rugat s-o lase să-i dăruiască Sfintei o pernuţă, drept mulţumire pentru ajutorul pe care l-a primit în urma rugăciunilor. I s-a îngăduit să treacă, după care unii dintre ei au observat cum Sfânta a ridicat capul pentru ca femeia să-i așeze pernuţa în raclă.

(Vasile Nechita, Viața și minunile Preacuvioasei Parascheva, povestite tinerilor, Editura Meteor Publishing, p.144)

sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More