Home Religie Minunile Sfântul Nectarie: „Sfântul Nectarie ne-a ascultat rugăciunile şi a însănătoşit-o grabnic pe fetiţa noastră”

Minunile Sfântul Nectarie: „Sfântul Nectarie ne-a ascultat rugăciunile şi a însănătoşit-o grabnic pe fetiţa noastră”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Minunile Sfantul Nectarie

Suntem convinşi că Sfântul Nectarie ne-a primit rugăciunile şi a mijlocit la Maica Domnului pentru că fetiţa noastră să ajungă perfect sănătoasă acasă! Mai mult, ca mamă, cred cu tărie că Sfântul a vegheat-o mereu în perioada de spitalizare, pentru că fetiţa noastră îl iubeşte foarte mult şi se bucură când îi priveşte chipul în icoana pe care o avem aşezată lângă pătuţul ei.

Stimată redacție,

Numele meu este Ilinca. Sunt mama unei fetiţe de 1 an şi 7 luni, pe nume Nectaria. Îmi doresc ca, în rândurile de mai jos, să vă povestesc cum Sfântul Nectarie ne-a ascultat rugăciunile şi a însănătoşit-o grabnic pe fetiţa noastră.

Nectaria a fost diagnosticată, la câteva zile de la naştere, cu meningită bacteriană, ventriculomegalie şi hemoragie intraventriculară. Dumnezeu a rânduit ca fetiţa noastră să ajungă să fie tratată de către cei mai buni medici neonatologi din România, însă din primele săptămâni de spitalizare în Secţia de Terapie Intensivă, au și intervenit complicaţii ce ar fi impus operaţie şi tratamente deloc uşor de suportat pentru micuţa noastră, care avea doar două săptămâni de viaţă.

De altfel, medicii ne-au spus că trebuie să ne aşteptăm la orice, având în vedere situaţia ei medicală. Explicandu-ni-se toate acestea, noi, părinţii, alături de toţi cei apropiaţi, l-am rugat pe Sfântul Nectarie să o ajute pe fetiţă, să o vindece, să nu lase să se ajungă la operaţia care i-ar fi provocat sechele neurologice permanente.

La scurt timp, Nectaria a început să se simtă din ce în ce mai bine, hemoragia şi infecţia dând semne de retragere. Suntem convinşi că Sfântul Nectarie ne-a primit rugăciunile şi a mijlocit la Maica Domnului pentru că fetiţa noastră să ajungă perfect sănătoasă acasă! Mai mult, ca mamă, cred cu tărie că Sfântul a vegheat-o mereu în perioada de spitalizare, pentru că fetiţa noastră îl iubeşte foarte mult şi se bucură când îi priveşte chipul în icoana pe care o avem aşezată lângă pătuţul ei.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!’

sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More