Home Actualitate Marcel Ciolacu dezvăluie opinia sa referitoare la incidentele violente din Parlament: „O imensă manevră de distragere. USR este modelul de comportament. Acțiunile lui George Simion reprezintă un abuz”

Marcel Ciolacu dezvăluie opinia sa referitoare la incidentele violente din Parlament: „O imensă manevră de distragere. USR este modelul de comportament. Acțiunile lui George Simion reprezintă un abuz”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Marcel Ciolacu dezvaluie opinia sa referitoare la incidentele violente din Parlament
  • Marcel Ciolacu, lider PSD și al Camerei Deputaților, critică incidentul provocat de AUR la un protest organizat la Parlament
  • Condamna comportamentul violent și manipularea unor persoane
  • Comentarii despre dialogul cu George Simion, liderul AUR

Invitatul lui Victor Ciutacu: Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD) și al Camerei Deputaților, a participat la emisiunea lui Victor Ciutacu, difuzată pe România TV. El a abordat incidentul violent petrecut miercuri, în care partidul AUR a provocat tulburări la un protest organizat în fața Parlamentului. Manifestanții au intrat în conflict cu jandarmii și au încercat să pătrundă în clădire, stimulați de organizatori.

Criticarea lui George Simion

Ciolacu a criticat dur comportamentul lui George Simion, liderul AUR, pentru acțiunile sale în fața Parlamentului. Liderul PSD a subliniat că cel mai îngrijorător aspect al acestor manifestări este folosirea excesivă a drapelului României, aruncându-l în ridicol. El a menționat că acest tip de comportament a fost copiat de la Uniunea Salvați România (USR) și nu are efecte pozitive.

Manipulare și violență

Marcel Ciolacu a declarat că aceste acțiuni reprezintă o manipulare și o intoxicare a unor persoane. Deși susține dreptul de a protesta în stradă, el crede că violența ar trebui să fie o ultimă soluție. În opinia sa, cei care recurg la violență sunt vinovați.

Comunicare cu George Simion

În discuția cu Victor Ciutacu, liderul PSD a menționat că există o comunicare instituțională în interiorul partidului cu George Simion, dar pentru a avea un dialog real, ambele părți trebuie să îl dorească. El a subliniat că România este încă o democrație tânără și ar fi timpul să se consolideze.

Consecințele acțiunilor lui George Simion

Ciolacu a concluzionat că acțiunile lui George Simion de miercuri reprezintă un abuz și nu cred că au adus partidului AUR vreun vot în plus. El a adăugat că oamenii încurajați să participe la protest vor realiza că nu există nicio tentativă de a fura copii.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More