Home Politică Liviu Dragnea spune că până la 1 iulie, legea salarizării se va adopta

Liviu Dragnea spune că până la 1 iulie, legea salarizării se va adopta

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

În urma protestului spontan al celor de la Finanțe, Liviu Dragnea a declarat că până la 1 iulie, legea salarizării unice, o să fie adoptată.

Legea salarizării va fi finalizată şi va fi aprobată. Este o lege care pune ordine în sistem şi prin care se măresc salariile. Sunt unii care vor să li se mărească şi mai mult sau sunt unii care spun, şi nu neapărat îi condamn, «domne, mi-ai mărit mie, dar de ce i-ai mărit lu’ ăla mai mult?». Nu e o lege uşoară, dar va fi dusă la capăt, se continuă discuţiile, se analizează toate amendamentele, dar în final se va adopta. Aşa cum am convenit, vrem ca până la 1 iulie să fie adoptată legea şi sunt toate şansele, adică nu văd de ce nu s-ar vota”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea i-a transmis și un mesaj public ministrului de Finanțe,Viorel Stefan, spunând că dacă nu este de acord cu această lege, „să spună” .

„Dacă nu e de acord cu legea, să spună. În Guvern nu s-a intrat obligat, nu s-a intrat cu pistolul la tâmplă, şi-au dorit. Prima condiţie: programul de guvernare. Dacă eşti în Guvern şi nu îţi place programul de guvernare…, dar nu e cazul la Viorel Ştefan, cred”, a mai declarat Liviu Dragnea.

 

Sursa: mediafax.ro

Sursa foto: aktual24.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More