Home Actualitate FRAUDĂ sau JOCURI POLITICE? Iohannis răspunde IRONIC

FRAUDĂ sau JOCURI POLITICE? Iohannis răspunde IRONIC

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Președintele României, consideră că alegerile din 2009 nu au fost FRAUDATE, și a răspuns ironic și puțin deranjat că este băgat în acest subiect. Se pare că a folosit ironia ca să nu se vadă că este un subiect incomod.

„După părerea mea, alegerile nu au fost fraudate, cum nici alte alegeri nu au fost fraudate, dar cu siguranţă este un exerciţiu democratic, nu neapărat important, dar interesant, ce se întâmplă acum cu comisia de verificare a alegerilor din 2009”. Intrebat daca o sa mearga la audieri daca o sa fie solicitat, Iohannis a raspuns AROGANT, ca are alta calitate acum si ca nu ar avea nimic „interesant” de spus.

„Am participat la campanie, dar în niciun moment nu mi s-a părut că s-ar fi petrecut lucruri care nu sunt în regulă”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

Referitor la subiectul întâlnirii de la Gabriel Oprea de acasă, Iohannis a răspuns sec: „Nu comentez deloc, eu nu am fost în acest cerc intern care s-a întâlnit și prin urmare nu am ce comenta. Eu cred că aceste lucruri vor fi lămurite de cei din acea comisie parlamentară”, a mai spus K. Iohannis.

„Eu cred ca este bine sa lamurim aceste lucruri, daca tot am facut o comisie, insa, obligativitatea, anumite pot fi obligate prin lege sa participe. Altii, care nu pot fi obligati, pot face declaratii daca considera ca ajuta in demersul gasirii adevarului, sigur”, a spus el.

 

Sursa: romaniatv.net

Sursa foto: hotnews.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More