Home Actualitate Filiația PMP Galați s-a mutat integral la PSD. Aceeași soartă au avut-o încă două ramuri. „Triumful nostru se va ridica la înălțimea așteptărilor”

Filiația PMP Galați s-a mutat integral la PSD. Aceeași soartă au avut-o încă două ramuri. „Triumful nostru se va ridica la înălțimea așteptărilor”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Filiatia PMP Galati s-a mutat integral la PSD. Aceeasi soarta au avut-o inca doua ramuri
  • Evenimente politice de impact la Galați
  • Alăturarea unor filiale importante la PSD Galați
  • Declarații ale liderilor implicați

Schimbări politice semnificative la Galați

Vineri s-a desfășurat unul dintre cele mai relevante evenimente politice la Galați, când filialele gălățene ale Partidului Mișcarea Populară (PMP), Partidului Ecologist Român și Partidului Republican s-au alăturat PSD Galați.

Filialele se alătură PSD Galați

Această mișcare majoră în cadrul politicii locale a fost confirmată printr-un comunicat de presă care menționează: „Filialele gălățene ale Partidului Mișcarea Populară, Partidului Ecologist Român și Partidului Republican au trecut la PSD Galați”.

Conferința de presă cu liderii partidelor

Președintele PSD Galați, Dan Nica, a anunțat această schimbare în cadrul unei conferințe de presă, alături de președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și președinții filialelor gălățene ale celor trei partide care s-au alăturat echipei social democraților.

Dan Nica, președintele PSD Galați, a subliniat importanța acestei mișcări politice, spunând: “Cu cât echipa celor care luptă pentru Galați și pentru gălățeni este mai mare și cu cât ceea ce facem noi va avea un sprijin din ce în ce mai mare, și succesul nostru va fi pe măsură. Iar acest lucru este important pentru noi. Sunt mulți cei care ni se alătură astăzi în acest demers. Sunt oameni care au dovedit că știu ce înseamnă interesul Galațiului”.

PSD Galați devine o echipă mai puternică

Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, a remarcat că alăturarea acestor filiale înseamnă că PSD Galați devine o echipă și mai puternică pentru binele gălățenilor și pentru dezvoltarea comunității.

Cătălin Cristache explică motivele alăturării la PSD Galați

Fostul președinte PMP Galați, Cătălin Cristache, a explicat motivele pentru care echipa PMP s-a alăturat PSD Galați, spunând: ”Am considerat că lupta pentru proiectele mari nu poți să o duci cu un partid mic, vrei proiecte mari, trebuie să te bagi intr-o echipă mare, trebuie să te bagi intr-un partid mare, ăsta a fost și motivul pentru care ne-am alăturat echipei PSD”.

Astfel, echipa social-democraților se mărește cu trei noi consilieri județeni, mai mulți viceprimari și aleși locali, care vor contribui la dezvoltarea și susținerea proiectelor importante pentru comunitatea din Galați.

Implicații ale acestei mișcări politice pentru Galați

Această alăturare a filialelor PMP, Partidului Ecologist Român și Partidului Republican la PSD Galați reflectă o schimbare semnificativă în politica locală și aduce o echipă mai puternică și mai unită pentru implementarea proiectelor de dezvoltare în regiune. Cu un sprijin crescut și un număr mai mare de reprezentanți în administrație, PSD Galați își propune să aibă un impact mai mare asupra bunăstării și prosperității gălățenilor.

În concluzie, evenimentele politice recente de la Galați arată o consolidare a forțelor politice locale într-o echipă unită și determinată să aducă schimbări pozitive în comunitate. Cu implicarea unor lideri experimentați și o viziune clară pentru dezvoltarea județului, PSD Galați se pregătește să abordeze provocările viitoare și să ofere soluții eficiente pentru gălățeni.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More