Home Politică Elena UDREA – PLÂNGERE la Parchet

Elena UDREA – PLÂNGERE la Parchet

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Elena Udrea, fosta mână dreaptă a lui Traian Băsescu, a făcut plângere la Parchetul de pe langă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ), deoarece a fost informată că unul dintre martori a fost obligat de procurorii DNA, să declare anumite lucruri împotriva ei (Elena Udrea).

„E un demers foarte serios. Plângerea pe care eu am făcut-o este chiar un demers important şi în contextul în care vorbim despre înregistrări care arată modul în care se derulează anchetele şi cum se implică procurori, cred ca e foarte credibil ceea ce mi s-a întâmplat zilele trecute. (…) Presupun că este vorba de un domn, cel care mi-a transmis date foarte credibile şi începuturi de dovezi cum că ar deţine o înregistrare a unei convorbiri dintre procurori , şi procurori şi poliţişti, implicaţi într-un dosar care mă vizează şi care este în anchetă la DNA din care reiese că a fost determinat un martor, o persoană, să susţină anumite lucruri împotriva mea”, a declarat Elena Udrea, postul TV Antena 3.

Eu nu pot să fac anchetă paralelă. Sunt un simplu cetăţean. Am apelat la Parchetul General şi am indicat mijloacele de probă pentru situaţie pe care o invoc şi cred că ancheta va putea duce la aflarea devărului în situaţia aceasta”, a mai spus Elena Udrea.

 

Sursa: gandul.info

Sursa foto.click.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More