Home Actualitate Doina Gradea ar putea deveni prefectul Capitalei, după ce a intrat în partidul lui Dan Voiculescu

Doina Gradea ar putea deveni prefectul Capitalei, după ce a intrat în partidul lui Dan Voiculescu

by Andrei M
3 minute timp de citit

Doina Gradea s-a înscris, de curând, în partidul fondat de către Dan Voiculescu și are șanse să devină subprefectul Capitalei.

Aceasta a lucrat ca președinte-director general la TVR și, din luna februarie a acestui an, face parte din partidul PUSL, al lui Dan Voiculescu. Conform unor surse politice din conducerea PSD, aceasta poate ajunge subprefectul Bucureștiului.

Doina Gradea ar putea fi noul subprefect al Capitalei

Unul dintre membrii conducerii PSD este convins de victoria acesteia, spunând că „este doar o chestiune de timp” până când aceasta va ocupa funcția, cu toate că unele surse din partid au declarat, pentru libertatea.ro, că nu s-a discutat cu Marcel Ciolacu, președintele PSD, despre numirea ei până în acest moment.

„Decizia din martie a fost să meargă subprefect. Nu știu ca decizia să fie schimbată”, a specificat un înalt membru al conducerii PSD din Capitală. De asemenea, informațiile au fost confirmate și de către parlamentarii care fac parte din partidul lui Dan Voiculescu, dar care activează în Camera Deputaților, în grupul PSD-ului.

În schimb, Doina nu a vrut să comenteze niciuna dintre afirmațiile menționate anterior. Aceasta a lucrat la TVR între martie 2018 și mai 2021 și, mai mult decât atât, încă este angajata fostul postului de televiziune.

„Este un pas important în viaţa mea, o nouă provocare ce vine, logic, după ani de muncă şi o experienţă pe măsură în serviciul public. România, clasa ei politică, au nevoie de specialişti, de profesionişti, care să ofere soluţii clare şi viziune, care nu pot veni decât de la oameni care au dovedit că au aceste aptitudini.

Timpul politrucilor a trecut, am văzut destul de clar că se pricep doar la vorbe, promisiuni şi, mai ales, scandal. PUSL este partidul care oferă soluţii concrete pentru problemele ţării şi oameni competenţi care să le rezolve”, a spus aceasta, când a intrat în politică.

Postul a fost ocupat anterior de către Toni Greblă, care a fost votat de către Parlament ca președinte al Autorității Electorale Permanente, aceasta fiind instituția care va supraveghea alegerile care vor avea loc în anul 2024 și care va verifica finanțele partidelor.

Doina a fost implicată în mai multe scandaluri

Doina a condus TVR-ul în timpul în care Liviu Dragnea conducea PSD ul, iar numele ei a ajuns în mai multe scandaluri. În mai multe înregistrări care au fost date presei de către un jurnalist, Doina Putea fi auzită cum își exprimă părerea despre unii jurnaliști, în timp ce pe una dintre reporterele TVR-ului ului o jignește.

„Când a fost PNL-ul la guvernare s-au luat de PNL, când a fost PD-ul la guvernare s-au luat de PD. Acum, când sunt ăştia, se iau de ăştia. Au o ură, aşa. Ies din nişte scorburi, aşa. Hateri de profesie. Ei nu sunt împotriva unui partid, ei sunt împotrivă de profesie. Şi atât”, spunea aceasta, pe înregistrare.

Doina a pierdut și procesul pe care îl avea cu Dragoș Pătraru, după ce a încercat să anuleze concluziile unui raport de etică emis de televiziune. Cu toate acestea, Doina spera să fie noul subprefect al Capitalei și nici nu duce lipsă de susținători.

Sursa

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More