Actualitate

Maria Sharapova, tratată ca o începătoare de către Președintele Federației Franceze de Tenis

 

Cea mai mare jucătoare de tenis pe care Rusia a dat-o lumii, Maria Sharapova, a fost anunțata de catre Președintele Federației Franceze de Tenis că nu va primi un wild card pentru turneul Rolland Garros de anul acesta.

“Nu pot sa-i acord un wild-card. Ea a castigat doua titluri aici pe meritul ei. Daca se poate oferi un wild-card cand revii dupa o accidentare, acest lucru nu este valabil cand e vorba de dopaj. Tine doar de Maria sa gaseasca puterea de a castiga din nou titluri majore”, a anuntat Bernard Giudicelli, Presedintele Federatiei Franceze de Tenis.

Sharapova, a fost suspendată la începutul anului trecut, deoarece a fost găsită dopata cu Meldonium, numit și “drogul maratonistilor. Aceasta a făcut apel, însă a putut reveni pe teren abia anul acesta, la turneul de la Stuttgard, la 15 luni de la momentul suspendării.

Steve Simon, Directorul WTA, critică decizia

“Nu sunt de acord cu justificările deciziei Federaţiei Franceze privind refuzul a a-i acorda un wild-card Mariei Sharapova pentru Roland Garros. Ea şi-a ispăşit pedeapsa. Nu trebuie să penalizăm un jucător mai mult decât sancţiunile dictate deja”, a declarat Steve Simon, Directorul General al WTA.

 

Sursa: sport.ro

 

Cele mai citite stiri

To Top
Loading..