Home Externe Vladimir Putin îl va „mustra” pe ministrul de externe rus

Vladimir Putin îl va „mustra” pe ministrul de externe rus

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Vladimir Putin știe să și glumească. Invitat la o emisiune TV, unul dintre cei mai influenți oameni ai lumii, Vladimir Putin, a spus în glumă că o să-i dea o mustrare ministrului de externe, pentru că nu i-a spus ce „secrete” a discutat cu Donald Trump.

„Am vorbit cu Lavrov astăzi. Voi fi obligat să-i dau o mustrare pentru că nu a impărtăsit aceste secrete, nici cu mine, nici cu reprezentanții serviciilor de informații ale Rusiei. Este foarte rău din partea lui”, a declarat Putin, desigur în glumă.

Președintele Rusiei, cosidera că ultimul scandal, conform căruia Donald Trump ar fi dezvăluit secrete clasificate cu diplomații ruși, este doar închipuirea media și este „schizofrenie politică, fără altă explicație”.

„Este greu de crezut cu ce mai pot veni aceşti oameni care generează astfel de prostii. Ceea ce mă surprinde este că agită situaţia politică internă folosind sloganuri anti-ruseşti. Ori nu înţeleg daunele pe care le fac în propria ţară, caz în care sunt pur şi simplu proşti, sau înţeleg totul, caz în care sunt periculoşi şi corupţi”, a spus Putin.

 

Sursa : mediafax.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More