Home Externe O femeie în vârstă şi-a distrus averea pentru a le face în ciudă moştenitorilor

O femeie în vârstă şi-a distrus averea pentru a le face în ciudă moştenitorilor

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

AFP transmite informaţii despre un caz din Austria al unei femei în vârstă de 85 de ani care şi-a distrus averea "doar pentru a le face în ciudă moştenitorilor ei."

Femeia locuia într-un azil şi era posesoarea unei averi de 1 milion de euro. Înainte de a muri, bătrâna a tăiat în bucăţi mici bacnotele în valoare de 1 milion de euro pe care le păstra cu sine în azilul unde era internată. Identitatea femeii nu a fost făcută publică, presa a relatat însă ca ea a fost găsită fără suflare în camera de la azil, alături de mii de bacnote euro mărunţite în bucăţi. 

Conform procurorului Erich Habitzl, pentru rudele femeii decedate nu se poate face nimic. "Nu este un caz criminal, aşa că nu am început o investigaţie" a declarat pentru ziarul Kurier procurorul austriac. Cu toate acestea, moştenitorii mai au o speranţă dacă banii au fost asiguraţi. 

Friedrich Hammerschimidt, şef adjunct al diviziei OeNB, a explicat cum ar putea ajunge totuşi în posesia banilor rudele femeii. El a spus: "În cazul în care moştenitorii găsesc doar fragmente de bani şi dacă originea banilor este asigurată, atunci, desigur, banii sunt înlocuiţi"; relatează Kurier.

 

Sursa: m.businessmagazin.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More