Home Externe Merkel a promis că va expulza refugiați și că nu va crește deloc impozitele patru ani

Merkel a promis că va expulza refugiați și că nu va crește deloc impozitele patru ani

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Merkel a vorbit la deschiderea Congresului Uniunii Crestin-Democrate și făcut niște promisiuni în legătură cu migranții din Germania și impozitele datorate statului.

În cursul Congresului, se va oficializa candidatura Angelei Merkel pentru al patrulea mandat de cancelar. Conform agențiilor de presă internaționale, ea a promis că va expulza din țară mai mulți refugiați care nu beneficiază de azil și a mai declarat că în următorii patru ani nu va crește impozitele deloc, și chiar va reduce unele taxe. Bordul de conducere CDU ( Uniunea Creștin Democrată) a emis un document în care se arată că vor elimina creșterea taxelor.”"Excludem total orice crestere de impozite si o spunem clar, " scrie CDU.

”Nu toți refugiații pot rămâne, iar afluxul masiv de anul trecut, când circa un milion de migranți au intrat în Germania, nu se va mai repeta”, potrivit lui Merkel.

Vicepreședintele partidului CDU a declarat ulterior:"Dacă cineva, inclusiv un bolnav, reușește să treacă prin dificila călătorie prin Mediterana și Balcani, dar nu are perspective de a fi primit aici legal ca refugiat, trebuie să fie posibilă repatrierea sa cu avionul câteva ore mai târziu."

Deasemenea, cancelarul german a primit aplauze de la delegații participanți la Congres, după ce a spus că acolo unde este posibil legal, să se interzică purtarea burkăi.

 

 

 

Sursa: stirileprotv.ro, glsa.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More