Home Externe Marțea neagră pentru Sandro Rosell-A FOST ARESTAT!

Marțea neagră pentru Sandro Rosell-A FOST ARESTAT!

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Sandro Rosell, fostul președinte al echipei de fotbal, FC Barcelona, a fost arestat marți dimineață de către poliția spaniolă. El a fost ridicat de la locuința personală din Spania. Conform presei spaniole, în același caz, au mai fost arestate alte 4 persoane, una dintre ele fiind soția lui, Marta Pineda.

Înainte să fie la conducerea Barcelonei, Rosell a gestionat veniturile provenite din drepturile de imagine ale naționalei de fotbal a Braziliei. Familia Rosell și celelalte persoane implicate, sunt acuzate de spălare de bani.

FBI, a declarat că în spatele lui Sandro Rosell, se află o adevărată rețea, care încasează comisioane ilegale din vânzarea jucătorilor brazilieni, iar banii sunt depuși în paradisuri fiscale.

Sandro Rosell a demisionat în 2014 din funcția de Președinte al echipei de fotbal, FC Barcelona, în urma unor noi acuzații, privitoare la transferul lui Neymar. Aici acuzația este de evaziune fiscală.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More