Externe

La un eveniment privat din Belgia, 70 de persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbon

În localitatea Wavre, aproape 30 kilometri sud-est de capitala Belgiei a avut loc sâmbătă seara un incident care s-a soldat cu victime. Circa 70 de persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbon.

La Wavre Indoor Karting, un nou centru de karting a fost organizat un eveniment privat sâmbătă seara și la ora 19:30 GMT s-a produs o intoxicație cu monoxid de carbon. La eveniment participau aproximativ 150 de persoane și 70 dintre ele au suferit intoxicația cu monoxid. Cinci victime au fost în stare gravă și toți invitații la Wavre Indoor Karting afectați de monoxidul de carbon care, potrivit anchetatorilor s-a produs datorită unui sistem defect de ventilație, au fost transportați la mai multe spitale din centrul țării.

Françoise Pigeolet, primarul orașului Wavre a declarat pentru agenția de presă Belga sâmbătă în jurul orei 23.00 următoarele: "Toate persoanele au fost evacuate din centrul de karting și nicio victimă nu se mai află în pericol".

Wavre Indoor Karting a scris pe pagina de facebook a firmei că sunt "bineînțeles profund dezolați de incident" și au asigurat victimele de susținerea lor. Centrul a fost inaugurat joi și se pare că de atunci s-au plâns unele persoane de faptul că ar exista în incintă monoxid de carbon; potrivit mass-mediei belgiene.

 

 

 

Sursa: agerpres, lavenir.net

To Top
Loading..