Home Externe Emmanuel Macron acuza spațiul public de misoginism și homofobie

Emmanuel Macron acuza spațiul public de misoginism și homofobie

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Noul președinte ales al Franței, acuzat în repetate rânduri că trăiește o viață paralelă și că nu este căsătorit „din dragoste” cu soția lui, între care există o diferență de vârstă de 24 de ani, a spus că homofobia și misoginismul sunt principalele probleme ale celor care îl acuza de infidelitate.

„ Acești oameni și-au pierdut simțul realității. E o mare problemă cu modul în care e văzută femeia în societate”, a declarat Emmanuel Macron.

Noua prima doamna a Frantei, Brigitte Trogneux, are 64 de ani si a fost profesoara lui Emmanuel. De 10 ani si-au oficializat relatia, care a fost sustinuta de catre cei doi copii ai stimabilei profesoare. Macron nu a uitat sa le multumeasca pentru toata sustinerea:

„Vreau să vă mulțumesc pentru că ne-ați acceptat, pentru că ne-ați iubit așa cum suntem. Vreau în mod special să le mulțumesc copiilor lui Brigitte. Dacă există persoane pentru care situația aceasta nu a fost ușoară, ei sunt”, a precizat Macron.

„Chiar dacă nu este mare diferență de vârstă între noi, el a fost mereu foarte atent cu mine. Este tatăl meu vitreg, rolul său este să fie capul familiei. Iar familia este un lucru foarte important pentru el, de aceea a insistat să fie căsătorit. El este persoana care m-a încurajat mereu să țintesc mai sus”, a declarat Tiphaine Auziere, fiica vitrega a lui Macron.

sursa: digi24.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More