Home Externe Doi tigri pun în pericol localnicii dintr-un sat olandez

Doi tigri pun în pericol localnicii dintr-un sat olandez

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Sâmbătă dimineață a avut loc un incident mai puțin obișnuit în localitatea Oldeberkoop. Doi tigri au evadat dintr-un adăpost pentru feline mari, situat în nordul Olandei; potrivit autorităților locale.

Ziarul Le Figaro citat de Mediafax arată că oficialii olandezi locali au anunțat sâmbătă dispariția celor două feline și au comunicat că vor încerca să aducă cei doi tigri înapoi la adăpost: ”Vom încerca să aducem animalele întregi şi sănătoase înapoi la adăpost." Cei doi ”hoinari” au scăpat din adăpostul pentru feline și în prezent, veterinari dotați cu tranchilizante încearcă să îi prindă. 

Autoritățile au luat măsurile care se impun și au informat locuitorii satului olandez în legătură cu riscurile de a fi atacați. Localnicii vor trebui să fie foarte precauți, încercând să evite o posibilă întâlnire cu cele două animale sălbatice. Astfel, celor circa 1.500 de locuitori din Oldeberkoop li s-a cerut să nu părăsească casele. 

Potrivit Reuters, cei doi tigri sunt liberi încă deși poliția a tras o săgeată cu tranchilizant în una din feline, însă aceasta nu și-a făcut efectul. Se pare că felinele ar fi în aria centrului, pe terenul deținut de adăpost dar gardurile sunt mult prea mici ca să îi împiedice să fugă.

 

Sursa: mediafax.ro, hotnews.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More