Home Externe Au fost identificate oficial victimele atentatelor de la Bruxelles

Au fost identificate oficial victimele atentatelor de la Bruxelles

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Autorităţile belgiene au anunţat bilanţul total al persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma atentatelor din capitala Belgiei, după un bilanţ anterior de 31 de victime, în care erau incluşi şi trei dintre atacatorii-kamikaze. Au fost identificate 28 de trupuri neînsufleţite.

De la centrul de criză din Belgia a ajuns următoarea informaţie: "Am recuperat 31 de trupuri de la locul crimei. Trei familii aşteaptă încă o identificare oficială a apropiaţilor lor." Autorităţile au identificat 28 de persoane care şi-au pierdut viaţa, victime ale exploziilor; iar trei persoane decedate sunt atacatorii-kamikaze. Pe aeroportul Zaventem au fost identificate 15 trupuri neînsufleţite şi la staţia de metrou Maelbeek au fost găsite şi identificate 13.

În total, şaisprezeze dintre victimele identificate sunt de naţionalitate belgiană iar celelalte douăsprezece, de opt naţionalităţi diferite (germană, americană, britanică, chineză, franceză, italiană, olandeză şi suedeză), potrivit Gândul, care citează publicaţia Le Figaro.

Printre victimele de naţionalitate olandeză se numără şi doi fraţi, Alexander şi Sascha Pinczowski. Cei doi, frate şi soră, locuiau în New York. Deasemenea a fost identificat un francez printre victimele atentatelor, un cetăţean chinez şi un cuplu de americani care locuia în Belgia şi conduseseră o rudă la aeroport când au avut loc exploziile.

În bilanţul oficial actual se găsesc 28 de persoane de diferite naţionalităţi care s-au aflat la aeroport sau metrou în momentele când au avut loc cele trei explozii.

 

Sursa: gândul.info, npr.org

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More