Home Externe Accident feroviar soldat cu 11 morți în Pakistan

Accident feroviar soldat cu 11 morți în Pakistan

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Joi dimineața, două trenuri de pasageri au intrat în coliziune în gara dintr-un important oraș-port al Pakistanului și, potrivit Reuters și AFP, există cel puțin 11 persoane decedate și 50 de răniți.

Gara din Karachi a fost locul în care un tren a intrat cu viteză în altă garnitură de tren care staționa și zeci de trecători au privit cum echipele de intervenție au lucrat pentru a descarcera victimele. ”În cele două trenuri erau aproximativ 1.000 de pasageri, în momentul accidentului” a declarat Nasir Nazer pentru AFP. Accidentele feroviare nu sunt neobișnuite pentru Pakistan datorită rețelei de cale ferată din țară, întreținută precar și învechită, fiind moștenire din vremea dominației britanice. Totuși se pare că la accidentul anterior, bilanțul morților a fost mai mic. 

Un purtător de cuvânt al spitalului local Jinnah, a declarat:” Putem confirma moartea a 11 persoane, pentru moment, alte 50 fiind rănite." În septembrie a mai avut loc un accident feroviar teribil, în orașul Multan, care s-a soldat cu 100 de răniți și 4 morți. 

 

 

Sursa: stirileprotv.ro, romanialibera.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More