Actualitate

Dezvaluirea zilei – SALMAN ABEDI are COMPLICI in Londra

Teroristul care a provocat atata suferinta luni seara, fusese plecat in Siria si revenise in Manchester cu cateva zile inainte de concertul Arianei Grande. Fusese instruit in Siria si a fost perceput de vecinii din Manchester ca “față a răului” .

Nascut in Marea Britanie, Salman Abedi, a petrecut o perioada in Siria inainte de a sacrifica cei 22 de tineri intr-un atac sinucigas la Manchester Arena, luni seara. Unul dintre prietenii atacatorului Abedi, care are origini libiene, a declarat ca atacatorul s-a intors de curand dintr-o calatorie de 3 saptamani in Libia.

Libia este cunoscut ca fiind un “focar” ISIS. S-a mai declarat ca acesta a calatorit cu trenul, de la Londra catre Manchester, luni, inainte de sangerosul atac. Se suspecteza ca Abedi s-ar fi intalnit cu complici care i-ar fi inmanat dispozitivul exploziv.

Ministrul de Interne al Franței, Gerard Collomb, a declarat în această dimineață că se presupune că Abedi a călătorit în Siria și că are legături “dovedite” cu ISIS. Secretarul de interne, Amber Rudd, a declarat că Abedi, in varsta de 22 de ani, era cunoscut de serviciile de informații “până la un punct” și că “pare probabil” că nu acționa singur.

Cele mai citite stiri

To Top
Loading..