Home Actualitate Celine Dion intră, din nou, în studioul de înregistrări, după o pauză destul de lungă, în ciuda bolii rare cu care a fost diagnosticată

Celine Dion intră, din nou, în studioul de înregistrări, după o pauză destul de lungă, în ciuda bolii rare cu care a fost diagnosticată

by Andrei M
3 minute timp de citit

Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală rară, care a făcut-o să își anuleze mai multe concerte pe care le avea stabilite. Anunțul trist a venit în luna decembrie, atunci când a dezvăluit că este vorba de o afecțiune neurologică foarte rar întâlnită.

Cu toate acestea, după câteva săptămâni destul de lungi de pauză, artista canadiană a intrat, din nou, în studioul de înregistrări, urmând să lanseze mai multe melodii. Aceasta are și un nou album, intitulat ”Love Again”, care se aude pe coloana sonoră a filmului cu același nume.

Celine Dion trece mai ușor peste boală prin muncă

Materialul discografic este alcătuit din cinci melodii noi, dar conține și piese mai vechi de-ale artistei. Albumul este gata, însă va fi lansat pe data de 12 mai, în aceeași zi în care și filmul cu același nume va începe să ruleze în cinematografele din Canada.

Ultimul album al artistei a fost lansat în anul 2019 și se va regăsi pe afișul filmului care urmează să apară în ultima lună de primăvară.

Celine Dion este încântată de modul în care a decurs crearea albumului și a filmului, iar toate acestea au reprezentat o gură de oxigen pentru ea, după problemele de sănătate cu care se confruntă. Aceasta a lucrat cu nume mari din industria artistică și este convinsă că amintirile create o vor însoți pentru totdeauna.

„M-am simţit foarte bine făcând acest film și a avea privilegiul de a apărea alături de actorii talentaţi, Priyanka Chopra Jonas şi Sam Heughan, în primul meu lungmetraj este un cadou pe care-l voi preţui pentru totdeauna.

Cred că este o poveste minunat de încântătoare şi sper că oamenilor le vor plăcea şi noile melodii”, a spus aceasta.

Artista suferă de sindromul omului rigid

În luna decembrie a anului trecut, prin intermediul unui filmuleț care a durat aproximativ cinci minute, artista a dezvăluit că suferă de o boală rară de foarte mult timp, motiv pentru care, starea de sănătate s-a agravat și a fost nevoită să își anuleze toate concertele pe care le avea stabilite în Europa.

Boala de care artista suferă se concretizează prin rigiditate musculară progresivă, ceea ce înseamnă că artista întâmpină dificultăți în ceea ce privește mersul și nu își poate folosi nici corzile vocale la adevărata lor capacitate.

Din nefericire nu se cunosc foarte multe lucruri despre boala de care cântăreața suferă, ceea ce face să fie destul de greu de ținut în frâu, așa că, Celine Dion trebuie să facă tot ceea ce este posibil pentru a lupta cu ea și pentru a o împiedica din a deveni din ce în ce mai puternică.

„Nu cunoaştem încă totul despre această boală rară, dar acum ştim că ea este cauza spasmelor musculare de care sufăr”, a mai spus aceasta.

Ultimele concerte susținute de artistă au avut loc înainte ca pandemia să pună stăpânire pe întreaga planetă, iar fanii acesteia speră ca ea să se facă bine, pentru a putea reveni pe scenă, dar și pentru a sta fără griji în ceea ce privește complicațiile care pot să apară.

Sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More