Home Cultură Casa Regala Romana – alaturi de Manchester!

Casa Regala Romana – alaturi de Manchester!

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Române, este cu sufletul alături de victimele atacului din Manchester și susține că trebuie să rămânem solidari și să ne apărăm ferm valorile și libertățile.

„Am aflat cu profundă tristețe și cu oroare despre atacul criminal comis noaptea trecută în orașul Manchester. Întreaga Familie Regală a României este alături cu sufletul de toate familiile care au pierdut pe cei dragi, că și de cei care suferă în urmă acestei atrocităti. Cu toții avem nevoie să rămanem solidari în apărarea fermă a valorilor și libertătilor noastre comune”, se afirmă în mesajul principesei Margareta.

Luni seară, a avut loc un sângeros atac terorist sinucigaș, în orașul Manchester din Marea Britanie. Totul s-a întâmplat la sfârșitul unui concert pop susținut pe Manchester Arena, de artista internațională Ariana Grande. În urma dramaticului atac, 22 de persoane și-au pierdut viața iar alte 59 au fost răniți. Majoritatea celor implicați sunt copii și adolescenți.

 

Sursa: libertatea.ro

Sursa foto: romaniatv.net

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More