Home Actualitate VIDEO: Adevărul despre vaccinul anti-covid. Un medic român explică de ce îl facem, de fapt: ”Nu oprește infecția”

VIDEO: Adevărul despre vaccinul anti-covid. Un medic român explică de ce îl facem, de fapt: ”Nu oprește infecția”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Unul din medicii români cei mai celebri a venit să clarifice orice semn de întrebare pentru cei care nu au înțeles prea multe despre vaccinul anti-COVID-19. Ion Alexie, specialist în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, a discutat pe larg în cadrul unui video despre serul mult așteptat, cu mențiunea despre persoanele care se infectează chiar și după ce iau vaccinul.

Doctorul a dezvăluit că nu i se pare potrivită abordarea obligatorie a vaccinului, pentru că cel puțin la început ar trebui să îl facă doar cine dorește. Pentru cei care aveau credința că vreunul din cele trei seruri -de la Pfizer, Moderna și AstraZeneca – ar face rău, a subliniat faptul că niciunul din ele nu conține niciun virus viabil.

„Deci, cine-și face vaccinul nu se poate îmbolnăvi de COVID-19, nu se poate infecta. Persoanele care sunt testate pozitiv, au fost testate pozitiv pentru că sunt infectate cu virusul. Deci, nici testele PCR de după vaccinare nu or să fie pozitive dacă pacientul nu este infectat.”

„Vaccinurile ne vor ajuta să nu ne îmbolnăvim rău”
Vaccinul ajută să facem anticorpi, iar în momentul infectării anticorpii vor începe să distrugă virusul cât de repede poate corpul fiecăruia. Mai exact, vaccinul nu va da șansa multiplicării, astfel vor fi șanse mai mici ca acesta să ajungă în plămâni sau în sânge riscând îmbolnăvirea severă.

„Definiția de boală este o persoană care s-a infectat și acum are simptome. Vaccinurile ne vor ajuta să nu ne îmbolnăvim rău. Pe măsură ce mai mulți oameni se vaccinează și devin imuni și mai mulți oameni se infectează și devin imuni, imunitatea în grupul nostru, țara noastră, orașul nostru va fi din ce în ce mai mare, deci numărul de virusuri din societate va scădea”, a detaliat medicul.

„Încă o dată, doctorii din România care au testat pozitiv după vaccinare nu au testat pozitiv din cauza vaccinării și nu au testat pozitiv pentru că vaccinul nu a fost bun. Cel mai probabil, vaccinul va fi bun, dar oamenii vor continua să testeze pozitiv chiar și după al doilea vaccin. Este important pentru că dacă mulți continuă să se infecteze și să devină pozitivi, oamenii vor crede că vaccinul nu lucrează.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More