Home Actualitate Vaccinarea OBLIGATORIE deschide Cutia Pandorei

Vaccinarea OBLIGATORIE deschide Cutia Pandorei

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

A fost organizată o dezbatere la Institutul Național de Sănătate Publică de către Ministerul Sănătății pe tema obligativității vaccinării. Reprezentanții Ministerului Sănătății, au stabilit ca fiecare persoană care dorește să vorbească, să aibă la dispoziție 3 minute pentru a-și transmite mesajul și puntul de vedere.

„Dacă o lege a vaccinurilor va trece în forma actuală, se deschide o cutie a Pandorei pentru noi abuzuri în viitor. Dacă le permitem acum unora să ne injecteze cu forţa sau sub constrângere o mulţime de produse biologice sau vaccinuri, cât timp va trece până când alţii vor considera că au dreptul să facă ce vor cu organele noastre?”, a afirmat membrul Asociaţiei Pro Decizii Informate, George Daniel Stoian.

„Săpunul lichid nu există la toaletă Institutului Naţional de Sănătate Publică. Nu aveţi nici capace la veceu. De când va interesează aşa mult sănătatea publică?”, a mai adaugat Stoian, deranjat.
„Nu suntem împotriva vaccinării, ci împotriva obligativității”, a declarat și președintele „Alianței părinților”, Cristian Filip.

„A fost demonstrat autismul din cauza vaccinurilor în Germania – a fost interzisă obligativitatea vaccinării. Le fel în Texas, SUA. Ne vom adresa instanţei dacă nu se elimina obligativitatea”, a declarat și reprezentanta unei organizații ortodoxe.

„Au fost scoase deja din prioiectul de lege articolul 26 privitor la sancţiuni împotriva celor care nu vor să îşi vaccineze copiii”, a declarat Eugen Alexandrescu.

 

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More

Loading..