Home Actualitate Ucigașul de la Times Square, era drogat și cu dorință de Moarte

Ucigașul de la Times Square, era drogat și cu dorință de Moarte

by Tudor Irina
2 minute timp de citit

Richard Rojas a declarat după ce a intrat, INTENȚIONAT, cu mașina într-un grup de persoane din piața Times Square, că „a auzit voci”. În urma atacului, o persoană a murit și alte 22 au fost rănite.

Atacatorul este fost militar în marina americană, și a mai fost arestat de 2 ori pentru consum de droguri și conducerea sub influența alcoolului.

Citând Reuters, imediat după ce a fost arestat, Richard Rojas a afirmat cu lacrimi în ochi : „Trebuia să mă împuşcaţi! Voiam să-i omor”.

Poliţia crede că individul se afla sub influenţa drogurilor, fiind vorba despre marijuana sintetică, cunoscută sub numele de K2, arată ABC News, citând surse din NYPD. Testele iniţiale au ieşit negative la alcool, dar pozitive pentru droguri.

„Nu există niciun indiciu că ar fi un act terorist”, a afirmat Bill de Blasio, primarul New Yorkului. Dar, vor intensifica apararea in urma acestui gest necugetat.

„Din cei 22 de răniţi, patru răniţi sunt în stare critică, iar alţi trei sunt în stare gravă”, a mai declarat Bill de Blasio.

„Pompierii au intervenit în zona Străzii 45/ Broadway, la un accident rutier. Există informaţii despre pietoni loviţi de o maşină. În total, 13 pacienţi au primit îngrijiri medicale în urma accidentului din zona Times Square”, anunţă Departamentul Pompierilor din New York. Ulterior declaratia pompierilor a fost updatata: „Departamentul Pompierilor poate confirma decesul unei persoane şi rănirea altor douăsprezece în accidentul rutier din New York”.

Persoana decedată este o tânără care venise în vizită la New York, este din Michigan, avea 18 ani, și era însoțită de sora ei mai mică, în vârstă de 13 ani, care a fost și ea rănită.

Sursa: mediafax.ro

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More