Home Actualitate Traian Băsescu transmite „băieților veseli”, să cânte la altă masă!

Traian Băsescu transmite „băieților veseli”, să cânte la altă masă!

by Tudor Irina
2 minute timp de citit

Fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a transmis într-o postare pe o rețea de socializare, celor care încearcă să-l învinovățească pentru câștigarea alegerilor din 2009, să “cante la altă masă” .

„În ceea ce priveşte SIPA, oricât încearcă <<băieţii veseli>> să arunce responsabilitatea la CSAT, nu merge. Acest serviciu a fost înfiinţat prin ordin al ministrului, a fost subordonat strict Ministrului Justiţiei, nu a primit niciodată priorităţi informative de la CSAT, nu a fost niciodată analizat în CSAT şi nu a raportat niciodată CSAT sau Preşedintelui României”, a scris in postare Traian Băsescu.

Traian Băsescu a spus că ar fi fost ilegal dacă ar fi luat decizii legate de arhiva SIPA. 

„Cu siguranţă, şi Predoiu, şi Cazanciuc au încercat să arunce mizeria justiţiei la CSAT sau, dacă se poate, la Preşedintele României. Vă imaginaţi ce-ar fi fost la gura <<băieţilor veseli>> dacă picam în capcana de a lua eu sau CSAT decizii legat de arhiva SIPA în locul Ministrului Justiţiei? Ar fi fost ilegal şi ar fi dat ocazia <<binevoitorilor>> să ţipe că eu am copiat arhiva. Nu mai vorbim cum ei, guralivii, ar fi fost <<siguri>> că eu organizez şantajarea judecătorilor şi procurorilor cu documente din arhiva SIPA”, a mai afirmat Traian Băsescu.

Traian Băsescu, a vrut să le spună “băietilor veseli” din presă, din politică și din rândul analiștilor care “se dau cu capul de toți pereții și-și dau ochii peste cap, explicând națiunii cum au furat Băsescu și “ai lui” alegerile prezidențiale din 2009 și cum a lăsat de “izbeliste” arhivă SIPA, să “cante la altă masă”.

„PS. În vrednicia lor propagandistică, <<băieţii veseli>> afirmă că mapa profesională a unui magistrat este totuna cu dosarul SIPA, ceea ce este o minciună”, a incheiat Basescu.

 

Sursa: mediafax.ro

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More