Home Actualitate TERORISTUL din Manchester avea doar 22 de ani

TERORISTUL din Manchester avea doar 22 de ani

by Tudor Irina
2 minute timp de citit

Poliția și serviciile de securitate cred că știu identitatea SINUCIGASULUI care a ucis 22 de oameni – inclusiv copii – într-o explozie care a facut prapad printre fanii care plecau de la concertul Arianei Grande din Manchester.

Deoarece primul arest in urma atacului a fost facut, premierul Theresa May a dezvăluit că autoritățile cred că știu cine a comis atrocitatea și au confirmat că lucrează pentru a stabili dacă acționează ca parte a unui grup terorist.

Dna May a spus că „mulți” copii și tineri au fost printre morți și 59 răniți în bombardarea de la Manchester Arena, luni seară.

Declarația ei a venit cu cateva momente înainte ca poliția să dezvăluie că un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost arestat în sudul Manchesterului marți dimineață în legătură cu atacul.

Prima victima confirmata este studenta in varsta de 18 ani Georgina Callender, o „superfana” din Lancashire, care si-a cunoscut personal idolul in 2015 si a fost incantata sa o vada pe scena aseara.

Între timp, rudele a cel puțin 13 persoane care lipsesc după atac, inclusiv o fată de opt ani, au lansat căutări frenetice pentru cei dragi.

Victimele au declarat cum un dispozitiv exploziv improvizat efectuat de către atacator a făcut ca aceștia să fie aruncați de explozie, care a împrăștiat piulițe și șuruburi de-a lungul podelei foaierului.

Dna May a spus că atacatorul a ales în mod deliberat locul unde ar putea provoca „masacrarea maximă” atunci când a detonat bomba.

Theresa May a promis: „Teroriștii nu vor câștiga niciodată valorile noastre, țara noastră și modul nostru de viață vor domina mereu”.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More