Home Actualitate Sebastian Ghiță este in LIBERTATE! Cât a costat cauțiunea?

Sebastian Ghiță este in LIBERTATE! Cât a costat cauțiunea?

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Sebastian Ghiță și-a cumpărat libertatea cu 200.000 de euro. Atât a costat cauțiunea pentru a putea fi eliberat. Comunicatul de presă al instanței din Belgrad, Serbia, anunța că în urma eliberării lui Sebastian Ghiță acesta nu are voie să părăsească Belgradul.

Sebastian Ghiță a fost eliberat vineri, contra cauțiunii de 200.000 de euro, stabilită de procurori. Avocatul lui Ghiță a plătit cauțiunea la Banca Națională A  Serbiei, iar judecătorul care s-a ocupat de caz, a dispus eliberarea lui Sebastian Ghiță.

Obligația fostului parlamentar este de a rămâne în „rezidență temporară pe teritoriului orașului Belgrad”, și de a merge de 2 ori pe lună la poliție. Pentru orice  situație, pașaportul îi este confiscat de către instanță.

În cazul extrem în care Sebastian Ghiță nu respectă ordinul de a păstra rezidența temporară, magistrații vor permite confiscarea cauțiunii depuse.

Sebastian Ghiță a fost prins în Belgrad, pe data de 13 aprilie 2017, pe o stradă din Belgrad, alături de fratele lui. Ambii au prezentat actele de identitate, însă Ghiță a prezentat un act de identitate fals, cu date slovene.

 

Sursa: mediafax.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More